OVER ONS

Begin 2004 was het dan eindelijk zover: De Hoge Voort Zelhem was een feit! Een kaal stuk grond werd getransformeerd tot een moderne wasstraat, vergezeld door wasboxen en een grote hal met alle ruimte voor bijbehorende werkzaamheden. Zo kon het aanbod door de jaren heen steeds verder worden aangevuld. Wat begon met autowassen, reinigen en reconditioneren, werd uitgebreid met een bandenservice, klein onderhoud en schadeherstel. De Hoge Voort Zelhem ontwikkelde zich tot allround autowascentrum met een missie: uniek zijn in kwaliteit, service en snelheid.

Toen zich in 2015 de kans voordeed om in Doetinchem een tweede vestiging te openen, was de keuze snel gemaakt. De vestiging in Zelhem was inmiddels een begrip in de omgeving en het openen van een vestiging in Doetinchem bood een mooie nieuwe uitdaging. Hoewel het dit keer ging om een bestaande wasstraat in plaats van een stuk grond, werd ook hier het nodige werk verzet om er een allround autowascentrum van te maken. De verouderde wasstraat maakte plaats voor een gloednieuwe en het pand werd flink onder handen genomen.

Inmiddels staan er twee mooie vestigingen die uitblinken in hun core business: autowassen, reinigen en reconditioneren. Daarnaast is er door de jaren heen een scala aan aanvullende diensten opgebouwd. En de ontwikkeling gaat door! De vestigingen zijn onlangs bijvoorbeeld volledig opgefrist, zodat ook de ruimten waarin we de diensten verrichten onze missie weerspiegelen. Ook zijn er speciale zones gerealiseerd waarin auto’s keramisch gecoat worden: een nieuwe, zeer specialistische dienst binnen het assortiment van De Hoge Voort. De Doetinchemse vestiging biedt in samenwerking met MJ Design tevens autobelettering en ruitblindering aan.

Hoewel er veel verandert met de jaren, blijven we trouw aan het fundament van ons bedrijf. De Hoge Voort is en blijft uniek in haar kwaliteit, service en snelheid. Samen met onze gedreven medewerkers staan we iedere dag met veel plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over onze diensten of kom langs. We informeren u graag over de mogelijkheden, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Heeft u opmerkingen?
Ook die horen we graag.

Bekijk hier ons ruime aanbod aan diensten