Offerte aanvragen
VIP-behandeling plannen
Intake afspraak plannen

Uw steun en toeverlaat in de stromende regen, het ultieme gevoel van vrijheid in de zomer en misschien zelfs een visitekaartje bij zakelijke besprekingen. Een auto is niet zomaar een gebruiksvoorwerp. Wij verzorgen hem daarom graag met het specialisme dat hij verdient.

Of u de auto nu laat wassen, coaten of voor een van de vele andere diensten kiest: bij de Hoge Voort draait het om kwaliteit, service en snelheid. Onze medewerkers helpen u graag de weg op met een lust voor het oog!

Uitgebreide informatie over onze diensten? Klik hier

ONZE DIENSTEN

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Morning! Rise and shine🌞 Deze AMG neemt het ervan met een ochtendduik🧖🏼 ...

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar zowel een parttimer (+/- 20 uur) als een oproepkracht! Om een toegankelijk & hard werkend team compleet te maken💥

Wat je dan bijvoorbeeld gaat doen? Je begint meestal met auto’s wassen/VIP-behandelingen uitvoeren. Gaat dat goed? Dan helpen we je steeds een stukje verder ontwikkelen. We maken een echte vakman of -vrouw van je!

Ben je al een echte vakman of -vrouw? Dan horen we natuurlijk ook graag van je!

Je nieuwe werkplek? Een bedrijf dat zich bezig houdt met allround autoverzorging. Van wassen tot styling tot detailing + coating; we’ve got it all! We zijn continu in ontwikkeling en blij met enthousiaste mensen die ons daarin ondersteunen.

Is dit iets voor jou? Loop dan gerust eens binnen, vinden we leuk! Of stuur meteen je sollicitatie naar doetinchem@dehogevoort.nl, dan hoor je binnen korte tijd van ons.

Tot snel?🙋🏼‍♂️
...