WASBOXEN

Vindt u het zo lekker rustgevend om zelf met de borstels en hogedrukspuit in de weer te zijn, terwijl u zachtjes ‘working at the carwash’ neuriet? Snappen wij helemaal.

Parkeer uw auto, motor, fiets, caravan of iets anders op wielen in een van onze wasboxen. Werp er wat kleingeld in en leef u uit!

Er hangen borden met instructies in de wasboxen die u kunt raadplegen. U kiest de opties die u wil toepassen en kunt uw auto zo naar wens wassen. Met de hand nadrogen is niet nodig: door het osmosewater dat we gebruiken, droogt uw auto vlekvrij op. De wasboxen accepteren munten van €0,50, €1,- en €2,-.

Wilt u nog een finishing touch aanbrengen na het wassen van de buitenkant? Parkeer uw auto op één van de twee plaatsen naast de machines aan de voorkant van het pand. Deze machines bevatten zowel een stofzuiger als een bandenpomp. Oh, en vergeet de matten niet! Haal ze uit de auto, klop ze uit in de mattenklopper en plaats ze na het uitzuigen van de auto weer terug. Banden nog even oppompen en u bent ready to go! De machines accepteren munten van €1,- voor 6 minuten en €2,- voor 12 minuten gebruik.

Washandschoen of producten nodig?
Kom even binnen, dan helpen we je graag verder.