VIP-BEHANDELING

Is de binnenkant van uw auto ook toe aan een opfrisbeurt, maar heeft u geen zin om uitgebreid met de stofzuiger aan de gang te gaan? Of wil u net wat meer effect zien? Gemak dient de mens: kies voor een VIP-behandeling!

Dan maken wij uw auto netjes, van binnen én buiten, terwijl u met een kopje koffie of thee de krant zit te lezen in de wachtruimte.

Uw auto wordt eerst gewassen op programma 1, het meest complete wasprogramma dat we aanbieden. Voorwas, bodem wassen, hardwax: het komt allemaal aan bod. Wanneer dat varkentje gewassen is, gaan we verder met de binnenkant. We zuigen de auto uit, reinigen de ramen en deurstijlen, maken het kunststof stofvrij en de banden zwart. Zo is uw auto binnen korte tijd voor het oog weer netjes.

Een VIP-behandeling neemt doorgaans zo’n 30 – 40 minuten in beslag en kost €40,- bij een normale mate van vervuiling. Ook bij abnormale vervuiling van de auto is een VIP-behandeling mogelijk, zij het tegen een meerprijs. Onze medewerkers overleggen dit met u wanneer zij constateren dat uw auto meer dan normaal vervuild is.

Wilt u extra diensten toevoegen aan de VIP-behandeling van uw auto? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van bekleding, behandelen van leer of het polijsten van bepaalde delen van de auto. Vraag gerust naar de mogelijkheden en breid de behandeling uit naar eigen voorkeur, budget en tijd. Ook in onze online planner kunt u extra diensten toevoegen aan de VIP-behandeling!

We vragen u plaats te nemen in de wachtruimte wanneer uw auto een VIP-behandeling ondergaat. Daar bent u van alle gemakken voorzien: een kopje koffie van versgemalen bonen, een koekje, wat te lezen én wat uitzicht op de werkplaats. We willen u om verzekeringstechnische redenen met klem verzoeken de werkruimte niet te betreden. Een van onze medewerkers zal u ophalen wanneer uw auto weer staat te stralen.

ENKEL OP AFSPRAAK
Plan uw afspraak gemakkelijk online in via onderstaande button, dan staan wij op het aangegeven tijdstip voor u klaar.

Grondige reiniging? Kijk eens bij reconditioneren!