dehogevoort.nl

OVER ONS

Autowascentrum De Hoge Voort is een zeer moderne en wasstraat die gebruik maakt van zachte textielborstels. Deze borstels verwijderen vuil grondig zonder sporenautovriendelijke  achter te laten. Hierdoor behouden auto’s hun glans en wordt de auto krasvrij gewassen.

ONZE WERKWIJZE

• Aan de ingang van de wasstraat wordt u door een van onze medewerkers ontvangen om uw keuze van het wasprogramma te bepalen en te betalen. Dit kan contant of per pin. Dankzij een mobiel pinapparaat hoeft u niet uit te stappen.

• Onze medewerkers zullen de auto vervolgens voorbehandelen. Alle auto’s die wij wassen worden altijd zorgvuldig afgespoten en geborsteld voordat deze de baan opgaan.

• Daarna wordt u door ons personeel begeleid naar de kettingbaan en zal de auto volgens het gekozen programma gewassen worden.

• Uw auto komt er aan het einde van de wasstraat weer schoon en glanzend uit. Voor vertrek wordt de auto door ons personeel natuurlijk nog netjes met de hand afgedroogd.

Door onze extra werkzaamheden, zoals het met de hand voorwassen en het nadrogen van de auto, onderscheiden wij ons van andere wasstraten.

MILIEUBEWUSTHEID

Uit oogpunt voor milieu is bewust gekozen voor een waterterugwin-installatie. Dat wil zeggen dat de olie en chemieresten die overblijven na het wassen worden gescheiden van het water. Daarnaast wordt 90% van het gebruikte water na reiniging hergebruikt.

Uw auto wordt niet alleen mooi schoon, maar we denken ook aan het milieu. Ook hierbij onderscheiden wij ons van andere wasstraten.