Poetsen

Ons poetsbedrijf is naast onze wasstraat te vinden. Hier kunt u uw auto geheel naar eigen wens laten poetsen. De Hoge Voort staat bekend om het uiterste zorgvuldig poetsen van uw auto met een als nieuw-uitziende auto als eindresultaat.

Onze werkwijze

Bij de car clean-service wordt de auto eerst grondig gewassen. Na deze handeling wordt de lak gepolijst. Dit is nodig om vervuilingen en eventuele lakbeschadigingen te verwijderen.

Vervolgens wordt de auto in wax of in teflon gezet. Dit zorgt ervoor dat de lak langer mooier blijft en beschermd is tegen externe invloeden, zoals zure regen, vogelpoep of pekel. Wanneer deze wax is aangebracht, is te zien dat de lak vuilafstotend werkt en de auto zich veel gemakkelijker laat wassen.

Schoonmaak binnenkant

De binnenkant van de auto wordt ook uitgebreid schoongemaakt. Hierbij kunt u eventueel uw bekleding laten reinigen (waaronder hemelbekleding). Hiernaast wordt de auto uitgebreid uitgezogen en zal al het kunststof worden gereinigd. Ook zullen na afloop vlekken aan de binnenkant van uw ramen verwijderd worden.

Na al deze handelingen kan u, net als de vele voorgangers, uw auto compleet schoon ophalen.

Thuis afgeleverd

Wist u overigens dat uw auto na de car clean gewoon bij u thuis afgeleverd kan worden?

Juist vanwege onze hoge kwaliteit, service en snelheid van dienstverlening maken ook veel autoleveranciers gebruik van onze car clean-service.


Interesse in een poetsbeurt?

Vraag nu uw gratis offerte

CONTACTGEGEVENS

Doetinchem

De Hoge Voort
Grutbroek 4
7006 AH Doetinchem
Tel: 0314 - 76 90 85
E: doetinchem@dehogevoort.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 08:00 - 17:30 uur
Zo: gesloten

Facebook

zelhem

De Hoge Voort
Gildenweg 11
7021 BS Zelhem
Tel: 0314 - 62 04 71
E: info@dehogevoort.nl

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 18:00 uur
Za: 08:00 - 18:00 uur
Zo: 10:00 - 17:00 uur

Facebook